BABAGAN AWAKE DHEWE

nguber kualitas paling apik

TIANXIANG ELECTRIC GROUP CO., LTD didegaké ing taun 2008 lan dumunung ing Taman Industri cerdas saka basis manufaktur lampu jalanan ing Kutha Gaoyou, Provinsi Jiangsu, minangka perusahaan berorientasi produksi sing fokus ing manufaktur lampu jalanan.Ing saiki, wis paling sampurna lan majeng garis produksi digital ing industri.Nganti saiki, pabrik wis ing ngarep industri ing syarat-syarat kapasitas produksi, rega, kontrol kualitas, kualifikasi lan daya saing liyane, karo nomer kumulatif lampu ing luwih saka 1700000, ing Afrika lan Asia Tenggara, Akeh negara ing Amerika Kidul lan wilayah liyane duwe pangsa pasar gedhe lan dadi pemasok produk sing disenengi kanggo akeh proyek lan perusahaan teknik ing omah lan ing luar negeri.

  • Tianxiang

PRODUK

Utamane ngasilake lan adol macem-macem jinis lampu jalan surya, lampu jalan sing dipimpin, lampu jalan surya terpadu, lampu mast dhuwur, lampu taman, lampu banjir lan tiang lampu.

Komentar Klien

Cassi
CassiFilipina
Iki minangka set lampu sing sampurna kanggo aksen lan nyedhiyakake keamanan kanggo properti sampeyan.Iki digawe kanthi apik, lampu padhet sing bakal tahan cuaca.Padha duwe setelan padhange beda kanggo kabutuhan.Instalasi gampang banget.Padha katon apik lan nyedhiyakake pilihan cahya sing apik banget.Aku seneng banget karo iki amarga peralatan lampu kelas profesional banget.Aku nyaranake iki kanggo apa wae kabutuhan cahya sampeyan.
Jok motor
Jok motorThailand
Aku nginstal lampu dalan 60 watt ing kutub ing jejere dalan mburi, lan wingi minangka pisanan aku weruh kerjane, kajaba lampu tes sing daklakoni nalika aku nampa.Dheweke nindakake persis kaya sing dicritakake.Aku nonton kanggo sawetara wektu, lan sok-sok dadi padhang saka sawetara jinis gerakan dideteksi.Aku mung katon metu jendela mburi, lan saiki aktif, lan bisa kaya sing dakkarepake.Yen sampeyan ora pengin / kudu duwe remot, nyimpen dhuwit, lan tuku lampu iki.Mesthi, iki mung dina kaping 2 operasi, nanging nganti saiki aku seneng.Yen ana kedadeyan ngganti panemuku babagan cahya iki.
RC
RCUAE
Lampu kasebut kuwat lan dibangun kanthi apik.Kasus digawe saka plastik atos.Aku seneng penampilane amarga panel surya digabungake ing omah lan ora katon kaya ing gaya lampu liyane sing duwe panel surya sing kapisah.
Ana akeh mode kerja sing cocog karo panggunaan sing dituju.Aku nyetel menyang Otomatis supaya padhang nganti daya baterei dadi kurang lan banjur kanthi otomatis surem lan ngalih menyang mode sensor gerakan.Aku dadi padhang nalika gerakan dideteksi banjur sawise udakara 15 detik bakal surem maneh.Sakabèhé, iki performa apik banget.
Roger p
Roger pNigeria
Kaya akeh kita, latar mburi kita ora apik banget.Nelpon tukang listrik bakal larang banget, mula aku lunga solar.Daya bebas, ta?Nalika cahya surya iki teka aku kaget amarga abot banget.Sawise aku mbukak aku temen maujud iku amarga kabeh logam iku digawe saka, tinimbang plastik.Panel surya gedhe, watara 18 inci.Output cahya sing tenan kesengsem kula.Iku bisa madhangi kabeh latar mburi ing kutub 10 kaki.Cahya dhewe tetep ing wayah wengi lan remot sing kalebu pancen praktis kanggo nguripake utawa mateni yen dikarepake.Cahya gedhe, seneng banget.
Sugeiri-S
Sugeiri-SAfrika
Gampang kanggo nginstal, Aku bener pruned cabang wit dening gapura ngarep lan setengah dalan mudhun dalanmontor lan nggunakake bolts anchor kasedhiya kanggo Gunung ngendi cabang padha dibusak kanggo cahya dalanmontor sandi.Aku Hung sethitik ngisor saka dianjurake, nanging aku ora perlu minangka akeh jangkoan minangka padha bisa nyedhiyani.Padha banget padhang.Padha nyekeli daya banget banget, lan ana akeh cabang lan godhong ndhuwur iku impeding cahya srengenge.Deteksi gerakan bisa digunakake kanthi apik.Bakal tuku maneh yen perlu.